Ignite Group wint voor de 8e keer de FD Gazellen Award!

Home » Nieuws » Ignite Group wint voor de 8e keer de FD Gazellen Award!

Een mijlpaal voor Ignite Group. We behoren wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Met trots kondigen we aan dat Ignite Group voor de achtste keer op rij tot winnaar is uitgeroepen voor de FD Gazellen Award! Deze waardevolle prijs, georganiseerd door Het Financieel Dagblad, erkent de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ignite Group heeft opnieuw bewezen dat onze toewijding aan groei en innovatie sterk is.

Dit jaar vallen we in de categorie middelgroot, waardoor we wederom behoren tot de top van snelgroeiende bedrijven in Nederland. Deze erkenning benadrukt onze voortdurende inzet voor excellentie en versterkt onze positie als toonaangevend subsidieadviesbureau.

Groeien door innovatie en toewijding

De achtste FD Gazellen Award betekent voor ons veel meer dan alleen een prijs. Het is een bevestiging van de resultaten die we hebben geboekt door constante innovatie, een focus op klanttevredenheid en een goede samenwerking binnen ons team. De groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, weerspiegelt de inspanningen van ons hele team en de waardevolle samenwerking met onze partners en klanten.

Op naar nieuwe hoogten

“Deze achtste erkenning is een mijlpaal die onze toewijding aan duurzame groei bevestigt,” aldus algemeen directeur Henk Heerink. “Ons succes is gebouwd op de inzet van ons team en het vertrouwen van onze klanten. We kijken ernaar uit om onze positie verder te versterken en te blijven innoveren.”

De FD Gazellen Award is een prestatie waar we enorm trots op zijn. We blijven ons inzetten om onze klanten nog beter van dienst te zijn en de markt te blijven voorzien van innovatieve oplossingen.

We willen onze klanten, partners en medewerkers bedanken voor hun voortdurende steun. Samen bouwen we verder aan een succesvolle toekomst!