Verdienmodellen

Bij Ignite Group streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden bij het verkrijgen van subsidies. We begrijpen dat geen enkel project of klant hetzelfde zijn, daarom stemmen we het aanbod af op de specifieke behoeften en omstandigheden.

Verdienmodellen bij Ignite Group

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende verdienmodellen die we hanteren:

1. No Cure No Pay
Hierbij betaal je alleen als de subsidieaanvraag succesvol is. Met andere woorden, wij nemen het risico van goedkeuring volledig op ons. Denk hierbij aan WBSO of EIA/MIA of MIT subsidies.

2. Start-Succesfee
In voorkomende gevallen spreken we een start-succesfee-model af. Dit omvat een initiële (relatief lage) startfee bij aanvang van het project, gevolgd door een succesfee bij een succesvolle subsidieaanvraag. Zo nemen we gezamenlijk risico in de aanvraag. Dit doen we veelal bij grotere subsidieaanvragen op bijv. Nationaal of Europees niveau.

3. Uren x Tarief
Voor onze publiek opdrachtgevers werken we veelal op basis van uren x tarief. Dit betreft vaak langdurige contracten waarbij we onze mensen als het ware “uitlenen” aan de opdrachtgever. 

4. Afspraken bij Europese subsidieaanvragen en kredieten

Bij Europese subsidieaanvragen en kredieten maken we vaak specifieke afspraken in samenspraak met jou als klant. Dit kan variëren van een start- en succesfee, tot een tarief op basis van gewerkte uren met een succesopslag tot andere maatwerkregelingen, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project.

Wij geloven er in dat de businesscase voor het werken met subsidies voor jou als klant en ons als opdrachtnemer beiden goed moet zijn. Daarom komen we graag in gesprek wat in jouw specifieke geval

Aanvullende administratieve ondersteuningsmodellen
We beiden daarnaast aanvullende ondersteuningsopties aan om er voor te zorgen dat je geen enkele belangrijk subsidiemoment meer mist. Hierbij zijn verschillende pakketmogelijkheden beschikbaar . Afhankelijk van het gekozen pakket krijg je toegang tot een combinatie van de volgende diensten:

  • Gepersonaliseerd subsidienieuws: blijf altijd op de hoogte van relevant subsidienieuws dat specifiek is afgestemd op jouw situatie en behoeften.

  • Subsidieportaal: krijg toegang tot je eigen subsidieportaal voor een overzichtelijke administratie van lopende en potentiële subsidieaanvragen.

  • Administratieve Ondersteuning: We helpen je bij verschillende administratieve taken, zoals het verzorgen van de WBSO-mededeling, instructies en inrichting van administratie, hulp bij controles en de mogelijkheid tot volledige administratieve ontzorging.

  • Toegang tot onze Academy: leer en ontwikkel jezelf met onze verschillende presentaties, workshops en trainingen, zodat je optimaal kunt profiteren van onze opgedane kennis over subsidiemogelijkheden en -strategieën.

Deze aanvullende administratieve ondersteuningsmodellen zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en bieden flexibiliteit en expertise op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare abonnementen en pakketopties.

Onze specialisten helpen je graag

Vul het formulier in en je wordt meteen geholpen.