Aniek is sinds 2020 consultant op het gebied van IT. Met haar achtergrond in computerwetenschappen en haar passie voor schrijven vertaalt ze effectief de IT-ontwikkelingen van haar klanten naar projectplannen of subsidieaanvragen. Ze ondersteunt een scala aan klanten, van kleine en middelgrote ondernemingen tot grotere samenwerkingen. Haar brede interesse stelt haar in staat om aanvragen te schrijven voor nationale regelingen zoals de WBSO, evenals te werken aan projecten voor regionale of Europese subsidies, altijd met een IT-component.

**Betrokken bij zowel het eindresultaat als het proces**

Aniek streeft ernaar een competente en benaderbare consultant voor haar klanten te zijn. Ze luistert aandachtig om hun behoeften te begrijpen en past de samenwerking daarop aan. Haar doel is altijd om de best mogelijke informatie te bieden. Ze blijft op de hoogte van reguliere regelingen en onderzoekt zorgvuldig nieuwe en interessante kansen voor haar klanten. Aniek hecht veel waarde aan de kwaliteit van de aanvraag en valideert deze met de klant. Ze is diep betrokken bij zowel het eindresultaat als het proces.

Na haar bacheloropleiding ICT (2017) heeft Aniek zich gespecialiseerd in Cyber Security met een masterdiploma in Computing Science van de Radboud Universiteit (2020). Tijdens haar studie werkte ze aan projecten bij IT-bedrijven van verschillende groottes, waarbij ze voortdurend de kloof overbrugde tussen business, IT en regelgeving. Haar MSc-thesisproject omvatte intensieve samenwerking in een triple helix-instelling, wat haar ervaring heeft gegeven in het werken met kennisinstellingen, overheidsinstanties en de zakelijke sector.