Udo is een zeer ervaren consultant die gespecialiseerd is in Europese subsidieprogramma’s voor zowel de particuliere sector als de publieke administratie. Hij heeft specifieke expertise ontwikkeld in projectontwikkeling en projectmanagement van gesubsidieerde Europese projecten (ERDF, INTERREG, UIA en POP). Udo werkt op een breed scala van terreinen, waaronder circulaire economie, energietransitie, arbeidsmarkt, technologie en onderwijs.

**Uitgebreid Netwerk in Nederland en Europa**

Udo voert diverse opdrachten uit voor verschillende gemeenten. Naast zijn sterke netwerk in de Metropoolregio Amsterdam onderhoudt hij ook waardevolle contacten met nationale en Europese subsidieverstrekkers en beschikt hij over een uitgebreid partnernetwerk in Brussel. Udo staat bekend als een teamspeler, pragmatisch, creatief, een bruggenbouwer en heeft coaching- en leiderschapsvaardigheden, allemaal met een enthousiaste houding.

Udo studeerde Sociale Geografie aan de Universiteit van Amsterdam (1997) en vervolgde zijn opleiding in projectmanagement van EU-projecten aan de European Academy for Taxes, Economics & Law in Berlijn.