Auke trad in 2012 in dienst bij Ignite Group als subsidieadviseur. Met zijn technische affiniteit en organisatorische vaardigheden heeft hij veel van onze klanten ondersteund bij het opzetten van hun subsidieprocessen. Vervolgens speelde hij een centrale rol in de verdere professionalisering en groei van Ignite Group, aanvankelijk als teamleider van een breed WBSO-team en later als Business Leader Digital Services.

Leidinggeven aan Organisatorische Verandering

In zijn rol als Business Leader Digital Services leidde Auke een reorganisatie die de focus meer naar inhoudelijke expertise verlegde. Dit leidde uiteindelijk tot de beslissing om commercieel personeel, zowel interne als externe sales, te integreren in de groeiende adviesteams.

**Passie voor Procesoptimalisatie**

Zijn uitgebreide kennis van de organisatie en passie voor procesoptimalisatie zijn toegepast op verschillende interne projecten, waaronder de implementatie van een volledig nieuw, bedrijf breed CRM-systeem. Daarnaast gebruikt hij zijn leiderschapskwaliteiten om ervoor te zorgen dat relevante subsidie-informatie de juiste mensen op het juiste moment bereikt, en werkt hij nauw samen met het databaseteam aan de ontwikkeling van een nieuwe, moderne database en de bijbehorende servicepositionering.

Auke studeerde Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente (MSc. in 2011) en heeft zijn opleiding in de afgelopen jaren aangevuld met verschillende (management)opleidingen.