Jeroen is Teamleider binnen Teamleider Investeringen bij Ignite Group. Hij is gespecialiseerd in de fiscale investeringsregelingen EIA en MIA, evenals de innovatie subsidie WBSO.

Specialist in Complexe EIA- en MIA-berekeningen

Jeroens kracht binnen EIA en MIA ligt niet alleen in het maximaliseren van het gebruik van specifieke EIA- en MIA-codes, maar ook in het uitvoeren van besparingsberekeningen. Door middel van deze vaak complexe berekeningen stelt hij bedrijven en organisaties in staat om volledig te profiteren van belastingaftrek mogelijkheden voor aanzienlijke energie- en milieubesparende investeringen.

Naast zijn specialisaties heeft Jeroen ook de expertise om andere subsidieregio’s, of ze nu regionaal, nationaal of Europees zijn, met zijn klanten en partners te bespreken. Hij is goed op de hoogte van actuele subsidiemogelijkheden in verschillende sectoren. Jeroen begeleidt zijn klanten door elke fase van het subsidietraject.

Jeroen studeerde Werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente en behaalde in 2015 zijn Masterdiploma in Werktuigbouwkunde.