Suche
Close this search box.

Als Commercieel Directeur bij Ignite Group is Ron verantwoordelijk voor de commerciële aspecten van onze organisatie, inclusief zowel Sales als Marketing. Ron kenmerkt zich door zijn betrouwbaarheid, ondernemerschap, sterke communicatieve vaardigheden, probleemoplossend vermogen en energieke aanpak.

Een ondernemende verbinder en kansenzoeker!

Ron brengt jarenlange ervaring in ondernemerschap mee, die hij nu voortzet bij Ignite Group. Hij is een enthousiaste en energieke collega die altijd kansen ziet. Zijn kracht ligt in het vinden van oplossingen en het motiveren en verbinden van mensen. Ron is resultaatgericht met een focus op kwaliteit. Dankzij zijn uitgebreide ervaring en ondernemerschapsachtergrond is Ron een waardevolle sparringpartner voor onze klanten.

Ron is sinds 2022 bij Ignite Group. Hij heeft veel ervaring in de subsidiesector, waarbij hij met succes subsidieprojecten heeft beheerd voor de publieke, non-profit en private sectoren. Ook is hij betrokken geweest bij de initiatie en ontwikkeling van het Subsidie Monitoring Systeem.