Sabine is een ervaren en ondernemende consultant met een brede waaier aan interesses. Ze leidt een team van deskundige consultants die gespecialiseerd zijn in beleidsadvies, subsidieadvies, en project- en programmamanagement voor publieke organisaties.

Ze is teamleider bij Ignite Group en fungeert als programmamanager Human Capital bij de Provincie Overijssel.

Enthousiast, flexibel, analytisch en een teamspeler zijn woorden die haar karakter en werkstijl uitstekend omschrijven. Sabine is momenteel de programmamanager voor de Human Capital Agenda van de Provincie Overijssel. Via de Human Capital Agenda werkt ze samen met kennisinstellingen en bedrijven om arbeidsmarktmismatches aan te pakken.

In deze rol ontwikkelt Sabine diverse subsidieregelingen voor de provincie en beoordeelt ze subsidieaanvragen. Daarnaast heeft ze ervaring met verschillende subsidieregelingen, waaronder POP, EFRO, Interreg, RIF, ESF en provinciale regelingen.

Sabine heeft vele jaren ervaring als consultant op het gebied van beleidsadvies, programma- en projectmanagement, en (Europese) subsidieondersteuning voor provincies, gemeenten, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties, samenwerkingsverbanden en bedrijven.

Sabine ter Haar – Storm