Ruben is een enthousiaste en gemotiveerde consultant die momenteel werkzaam is binnen Team Publiek. Met zijn interdisciplinaire achtergrond in sociale wetenschappen benadert hij maatschappelijke vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en integreert hij deze in zijn werk. Ruben voltooide zijn Masterdiploma in Sociale Beleid en Publieke Gezondheid, waarbij hij zijn thesis schreef over onderwijsongelijkheid.

Als consultant heeft Ruben zes maanden ervaring opgedaan tijdens zijn stage, waar hij onderzoek deed naar subsidie-acquisitie. Momenteel werkt hij met diverse klanten in de publieke sector, waaronder instellingen voor beroepsonderwijs, gemeenten en provincies. Hij heeft expertise ontwikkeld in subsidieaanvragen, waaronder DUMAVA, de SLIM-subsidie, het Regionaal Investeringsfonds voor MBO en het Europese Erasmus+ programma. Daarnaast heeft hij ervaring in het uitvoeren van screenings om financieringsmogelijkheden te identificeren.

Ruben heeft een brede interesse in socio-economische thema’s, zoals onderwijs en de arbeidsmarkt, internationalisering en duurzaamheid. Zijn interesse en drive stellen hem in staat een waardevolle bijdrage te leveren aan projecten voor publieke organisaties.