Evelien is Accountmanager IT bij Ignite Group. Binnen Ignite Group heeft ze diverse softwareklanten begeleid bij het verkrijgen van subsidie-mogelijkheden. Haar natuurlijke interesse in wat mensen motiveert en drijft, brengt energie in haar gesprekken, waarin ze aandachtig luistert en samenwerkt met zowel nieuwe als bestaande klanten.

Altijd op zoek naar een win-winsituatie

In haar gesprekken is Evelien altijd op zoek naar een win-win situatie. Deze aanpak stelt haar in staat om subsidie-kansen te identificeren voor softwarebedrijven in de breedste zin. Bij het evalueren van kansen streeft Evelien naar een hoog haalbaar rendement, terwijl ze rekening houdt met succespercentages en realistische doelen. Haar portfolio omvat een reeks klanten, variërend van kleinere bedrijven tot grotere, complexe IT-bedrijven door heel Nederland.

Na het afronden van haar Bachelor in Communicatiewetenschappen behaalde Evelien in 2017 haar Master in Corporate Communication aan de Universiteit Twente. Haar scriptie richtte zich op het trending onderwerp van werkbetekenis en betrokkenheid onder millennials, een onderwerp waar ze nog steeds graag over praat met bedrijven. Evelien heeft verschillende verkoopfuncties vervuld, variërend van new business en accountmanagement tot consultancy binnen de recruitmentsector, evenals verkoop in strategische communicatie en de subsidiewereld.